Informare

Miercuri 1.06.2011 la ora 16:50 se v-a pleca din Vaslui catre Barlad pentru imbarcarea porumbeilor etapa Lublin.Locul intalnirii este acelasi ca data trecuta.

Reclame
Categorii: Articole interesante | 10 comentarii

Navigare în articol

10 gânduri despre „Informare

 1. ionel

  nu mai umblati cu prostii!!!!!!!! acceptati va infrangerea. Am vazut doua cazuri, unul in Vaslui si unul la Neamt, in care doua persoane au fost descalificate pentru simplul motiv ca le au venit porumbeii primii si nu a altor ghidihoi care au niste pasari slabe si zboara de 20 de ani acelasi pasari fara a mai improspata matca. HOTILOR!!!!!!!!

  • Bug

   Da este vorba de Honcu Andrei din Vaslui…

   • Art. 34. a) O persoană desemnată dinainte, având un ceas de precizie (posibil ceasul atomic al sistemelor de îmbarcare elctronice) anunţă, cu voce tare, ora exactă a controlului final, moment în care fiecare columbofil manevrează mecanismul ceasului- cheie, parghie, marcand astfel controlul final. Apoi, după un interval de timp ce poate fi de la 1 minut la 10 minute, stabilit de organizatori se face, de către toţi columbofilii al doilea marcaj de control final. Numai după această a doua marcare se trage banda la geamul vizor. Nu se trage banda la ceasurile Junior sau Benzing Paloma, Benzing CC, în schimb la ceasurile Heirman, Pllaschaert mai este nevoie de incă un marcaj “bătaie, pontare” (al 3-lea).
    b) După marcajele finale, fiecare columbofil primeste fişa de cronometrare colectivă a porumbeilor proprii şi asteaptă, în continuare desigilarea ceasului.
    Art. 35. – Urmează desigilarea propriu-zisă care se face public de către comisiile tehnic sportive întocmite în acest sens. Comisia este formată din minimum trei persoane. La masa de lucru columbofilul prezintă ceasul sigilat si fisa de cronometrare colectivă. El va sta aproape, supraveghind în liniste, operaţiile de scoatere a clemelor din ceas si consemnarea acestora în fisa de cronometrare. Un membru al comisiei rupe sigiliul ceasului, îl deschide si în functie de modelul ceasului, extrage cu atentie mai întâi discul cu cleme iar apoi banda de hârtie imprimată.
    Dacă se rupe banda in timpul manipulării ei de către comisia de desigilare, se va face un proces-verbal în acest sens iar banda va fi luată in considerare.
    Are loc acum o primă verificare a benzii de ceas făcută de al doilea membru al comisiei care va urmări:
    – însemnările şi stampilele de la incepul benzii;
    – consemnarea numelui şi prenumelui columbofilului sau a columbofililor care au marcat în ceasul respectiv,
    – perforarea de control iniţial care trebuie să fie înainte de marcajul de control iniţial;
    – marcajele să fie vizibile, – zi, ore, minute, secunde (cadranele ce exprimă acest lucru);
    – marcajele de control final (minimum două)
    – perforarea benzii în momentul deschiderii ceasului, unică, obligatoriu în al doilea marcaj final sau după acesta;
    Apoi va citi cu atenţie primul control final – abaterea de la ora exactă, în plus sau în minus trebuie să fie mai mică de 3 minute în 24 ore de functionare a ceasului.
    In timpul al doilea se va face o verificare simultană, încrucisată a marcajelor de pe bandă, numărul si ordinea acestora cu ordinea clemelor aflate în cusete pe circumferinta discului (mobilizat din ceas sau rămas în ceas pe o latură a acestuia-după modelul ceasului). Ceasurile fără capac la disc sau fară clapete la cusete, prevăzute de fabricant, trebuie să contină clemele de cauciuc în micile tuburi cu deschiderea in jos. Unei cleme trebuie să-i corespundă obligatoriu o marcare pe bandă. A se regla ceasurile Junior in acest sens.

 2. rosu

  puneti mana si citit RNS-UL si apoi vb nu o mai dati atat in fasole din cate am intels si acuma i-au venit bine si nu i-a mai anulat nimeni ceasul.a gresit asta e sa plateasca ….nu e nici primul si nici ultimul…

  • Bug

   Ma yo am zis cn este persoana respectiva,din Vaslui,yo nu stiu daca a gresit sau nu,aku nu fa din tantar armasar ca nu ii iau partea….citeste cu atentie si ai sa-ti dai seama ce am vrut sa zic.BFT!!!

 3. ionel

  Mai oameni buni, pe mine nu ma intereseaza daca i au anulat zborul s au nu. Ce voiam sa spun eu cu toate astea era foarte simplu: pana a nu vedea ce locuri a ocupat la Jaroslaw, 1 si 3, nu interesa pe nimeni problema asta si deodata brusc au inceput toti sa se intereseze, asa din senin din iarba verde. Acum am sa va spun ce magarii fac

 4. ionel

  Unii pseudocrescatori, din Vaslui, nu dau nume acum, nu este nevoie inca, si au inregistrat porumbeii intr o locatie, cand ei de fapt ii au in alta parte la vreo 2 Km mai putin de distanta oficial anuntata. Impotriva lor nu ia nimeni nici o decizie. DE CE???? Sa inteleg ca pentru uneii regulamentul este ciuma si pentru altii muma??? Ori este la fel la toti ori nu mai este deloc. Dar, se pare ca regulamentul este numai pentru unii, care sunt incepatori, nu pentru toata lumea. Consider ca nu este nevoie sa dau nume, cine se simte cu musca pe caciula sa spuna singur, daca nu o sa spun eu si nu numai pe acest site, ci pe toate site urile de profil din tara. Acum sa vad ce mai are de spus CONDUCEREA ca de una din persoanele de acolo este vorba. Ma intreb cu ce articol din regulament imi va raspunde acum. Este oare vreo unul??????? Daca este se va pune in aplicare????? Vor fi descalificate persoanele respective si le vor fi anulate zborurile, vor fi date afara din asociatie??????? Raspunsul pe care l dau eu este ca NU. Ca doar este vorba de conducere, ce naiba!!!!!!!!

  • Andrei-Ionut Teslariu

   Au fost greseli mai mici sau mai mari la coordonate si inca mai sunt. Parerea mea e ca ar trebui sa se faca o comise si sa se verifice toate coordonatele pentru a elimina toate suspiciunile (fondate sau nefondate).

   Numai bine!

 5. Sorea Costel

  daca atunci cand spui cei din conducere vrei sa spui Pana Ionel sa stii ca te inseli amarnic
  sa stii ca Pana Ionel are trecute coordonatele pt crescatoria de la Brodoccu numele de Pana Ionel 1…
  _ nu vorbi fara sa stii…

  • ionel

   Stimate domnule Costel,
   Intr un mesaj anterior adresat mie ma acuzati ca sunt avocatul nu stiu cui, in fine, dar dumneavoastra acum ce sunteti, avocatul lui domnul PANA? Eu cand spuneam din conducere ma refeream la alte persoane si nu am dat nume vad ca dumneavoastra, atotstiutor, da ti si nume sau asa lasati impresia. Vad ca stiti mai multe decat stiu eu, sau umblati si dumneavoastra cu magarii. Stiti dumneavoastra hotul striga hotii. Cam asa ar suna o veche vorba romaneasca.
   Cu stima si deosebit respect,
   IONEL 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: