Adunare Generala Extraordinara

vaslui

In urma faptului ca nu s-a indeplinit cvorumul pentru alegerile generale, comitetul director convoaca Adunare Generala Extraordinara in data de 02.02.2014  ora 13.00 la Stana Costesti .

Rugam membri columbofili ai asociatiei sa participe si sa hotarasca destinele acestei grupari.

Multumim pentru intelegere.                                                                                                                                                                                                                                                            Comitetul Director al Asociatiei ” Cuza” Vaslui convoaca Adunare Generala in urma deciziei d-lui Racovita Adrian de a renunta la functia de presedinte , in data de 26.01.2014 ora 13.00 la Stana Costesti .

Ordinea de zi:

1. Alegerea conducerii asociatiei

2.Situatia financiara pe anul 2013

3.Planul de zbor pe anul 2014

4. Diverse

Persoanele care doresc sa candideze la functia de presedinte trebuie sa isi depuna CV pe adresa saitului asociatiei.

Reclame
Categorii: Articole interesante | 8 comentarii

Navigare în articol

8 gânduri despre „Adunare Generala Extraordinara

 1. Andrei Teslariu

  La ce ora e adunarea generala la Costesti?

 2. Andrei

  Sa speram ca va candida si domnul balan paul!

 3. OXY15

  INTOTDEAUNA E BINEVENITA O SCHIMBARE…ERA NEVOIE DE ACEASTA SCHIMBARE…SPER SI SUSTIN O ECHIPA NOUA FORMATA DIN TINERI CU VIZIUNE …UN COMITET DIRECTOR CARE SA TINA CONT DE DOLEANTELE MEMBRILOR

 4. Sergiu

  A fost bun si dl Adrian !

 5. OXY15

  sergiu intotdeauna e buna o schimbare pentru ca aduce un suflu nou in cadrul asociatiei…mi-as dori mai multi tineri sa se mplice in organizarea activitatii asociatiei,,,nimeni nu e de neinlocuit…

  • mihai ionescu

   Ce suflu nou vreti ma?? ati vazut ce locuri la nivel national a avut asociatia noastra anul trecut?? cand a mai avut rezultate de astea ??..eram pe drumul cel bun..acum vreti suflu nou..pt ce?? sa ajungem iar de rasul tuturor??

   • Andrei

    Nu zice nimeni ca nu s-au facut si lucruri bune, dar nici nu trebuie sa consideram ca daca s-a schimbat conducerea o sa disparem de pe clasamente.
    Conducerea are rolul doar de a crea conditiile prielnice pentru desfasurarea concursurilor. Munca, timpul si banii investiti sunt ale crescatorilor. Deci fiecare din cei implicati are meritele lui si trebuie apreciati cei care au facut munca voluntara pt buna desfasurare a activitatii asociatiei. Dar in acelasi timp, daca domnul Racovita a decis sa se retraga, trebuie sa dam credit noii conduceri sa demonstreze ca se poate descurca macar la fel de bine. Plus ca unii din conducerea actuala au mai facut parte in trecut din conducerea asociatiei (Domnul Pana care a iesit presedinte a fost tehnic sportiv in ultimul Comitet Director).
    Mai bine sa fim multumiti de ce am avut si sa fim increzatori ca se poate si mai bine!
    Numai bine!

 6. Andrei

  Salut.Eu zic sa-i lasam pe cei cu experienta si care sunt de mai mult timp in aceasta asociatie sa vorbeasca.O sa vedem anul asta daca e buna sau daca e rea aceasta schimbare.Sa evitam aceste discutii inutile atata timp cat schimbarea e deja facuta si sa lasam actuala conducere sa-si faca treaba.Sanatate si numai bine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: